Elit Şeker İlavesiz, Prebiyotik ve Glutensiz Bitter Çikolatalı Puding Tarifimiz Sizlerle..
Malzemeler:
- 4 küçük parça Elit Şeker İlavesiz, Prebiyotik ve Glutensiz Bitter Çikolata
- 2 yemek kaşığı dolusu Elit Toz Kakao
- 2 su bardağı soğuk süt
- 2 yemek kaşığı glutensiz mısır nişastası
- 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi unu
- 5 yemek kaşığı hurma suyu konsantresi
- 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı (parlaklık vermesi için)
Yapılışı:
- Süt, nişasta, hindistan cevizi unu, ham kakao bir sos tenceresine alınır ve iyice çırpılır.
- Ocağın altı açılır, sürekli çırparak pişirilir.
- Ocaktan alınır ve içine hurma suyu konsantresi, bitter çikolata, hindistan cevizi yağı eklenip iyice karıştırılır.
- Kaselere aktarılır, önce oda sıcaklığında ardından buzdolabında dinlendirilerek servis edilir.
- Arzu ettiğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun!