Şeker İlavesiz, Prebiyotik ve Glutensiz Puding Tarifi, Nasıl Yapılır?

Elit Şeker İlavesiz, Prebiyotik ve Glutensiz Bitter Çikolatalı Puding Tarifimiz Sizlerle..

Malzemeler:

  • 4 küçük parça Elit Şeker İlavesiz, Prebiyotik ve Glutensiz Bitter Çikolata
  • 2 yemek kaşığı dolusu Elit Toz Kakao
  • 2 su bardağı soğuk süt
  • 2 yemek kaşığı glutensiz mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi unu
  • 5 yemek kaşığı hurma suyu konsantresi
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı (parlaklık vermesi için)

Yapılışı:

  • Süt, nişasta, hindistan cevizi unu, ham kakao bir sos tenceresine alınır ve iyice çırpılır.
  • Ocağın altı açılır, sürekli çırparak pişirilir.
  • Ocaktan alınır ve içine hurma suyu konsantresi, bitter çikolata, hindistan cevizi yağı eklenip iyice karıştırılır.
  • Kaselere aktarılır, önce oda sıcaklığında ardından buzdolabında dinlendirilerek servis edilir.
  • Arzu ettiğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun!