Sadece 2 Malzemeli Muhteşem Bir Pasta

Sadece 2 malzemeli muhteşem bir pasta mı? Ne şeker, ne un, ne yağ, ne yumurta...

Sonbaharın yıldızı balkabağı ve @elitcikolata glutensiz bitter kuvertür çikolata kullanarak trüf kıvamında leziz bir pasta yaptık.

İşte tarif⬇️

1 adet - tercihen butternut squash- balkabağını 40 dakika 190 derecede fırınlayın.İçini çıkarttığınız balkabaklarını püre haline getirin.500 gr Elit bitter çikolatayı da bain marie usulü eritin ve balkabağı püresi ile karıştırın.Fırını 170 dereceye düşürün ve karışımınızı yağlı kağıt koyduğunuz yuvarlak pasta kalıbına dökün.Fırınınızı kontrol ederek yaklaşık 35 dk kadar daha pişirin- unutmayın her fırın farklı! İçi hafif yumuşak kalmalı ama üstü kek kıvamına gelecek.Pastanızı yemeden oda sıcaklığına gelene kadar veya buzdolabında iyice soğuyana kadar bekleyin; servis öncesi üzerine Elit kakao serpin ve benim gibi çılgınlık yapmak isterseniz evdeki şekerlerinizi rondodan geçirip biraz sihir katın! Benim tercihim pastanın tarifinden ilham aldığım Elit balkabağı aromalı bonbon şekerleri.Portakal kabuğu da ayrıca çok yakışabilir.Pastayı buzdolabında saklayın! Koşun koşun yiyin. 

Tarif Videomuz İçin Tıklayınız.